Deserty
Není nic jednoduššího a rychlejšího než palačinky. Trvalo mi dobu než jsem se naučila palačinky správně smažit, otáčet a najít to správné těsto. Chci Vám to také zjednodušit a ukázat základní, univerzální těsto.
Palačinku můžeme udělat buď na slano či sladko.
Všechny ingredience pořádne promícháme, aby se vše spojilo dohromady -pozor na hrudky.
Na pánvi rozpálíme olej a vlijeme naběračku těsta a smažíme z obou stran do zlatova. Hotovou palačinku namažeme vaším oblíbeným džemem či něčím jiným. Já zvolila naší nejoblíbenější borůvkovou marmeládu a navrchu pocukrovala.
Máte rádi králíka a nebaví Vás ho dělat pořád na stejný způsob, chcete změnu?? Zkuste marinovaného králíka. Budete se divit, ale je opravdu křehoučký a výborný.
Není nad to, si v takovém bláznivém počasí jako je teď, uvařit poctivou a hutnou polévku, která neuvěřitelně zasytí a má dokonalou chuť. Luštěniny všeobecně, jsou pro tělo prospěšné a je vhodné, zařadit je do běžného jídelníčku. To znamená, že fazolovou polévkou pro svoje tělo uděláte nejenom správnou věc, ale i si pochutnáte.
Jak všichni dobře víte, hrozně nerada peču buchty, dorty atd.. Nejenom, že u toho strašně nadávám, ale udělám vždy v kuchyni neuvěřitelný nepořádek. Po dlouhé době, jsem musela porušit pravidla, jelikož chuť na buchty byla silnější než já. Bála jsem se, že mi buchty nevykynou, popraskají či se prostě nepovedou. A ejhle, hned na poprvé se to povedlo a nebylo to nic tak hrůzostrašného. Proto se chci s Vámi podělit o recept na pohádkové buchty, které zvládne opravdu každý.
Coleslaw je typický americký fastfood-ový salát, který je velmi jednoduchý na přípravu. Jeho hlavní surovinou je čerstvé zelí a dresink.