Hlavní jídla
Přemýšlíte co jednoduchého a rychlého udělat k večeři?? U nás jsou jídla z jedné pánve velice oblíbené. Nejenom, že se pak nemusí mýt tuna nádobí, ale není ani potřeba u plotny trávit spousta času.
V pánvi rozpustíme máslo, přidáme křídla ( které posypeme kořením ) a čerstvé bylinky. Přiklopíme pokličkou a dusíme z jedné strany 10-15 minut a po-té z druhé strany 10-15 minut ( jednoduše tak dlouho dokud nebude masíčko měkké )
Mezitím si připravíme zeleninu. Buď zvolíme čerstvou nebo mraženou zeleninu.
K měkkým křídlům přidáme zeleninku (osolíme) a ještě 5 minut povaříme.
Podáváme s bagetkou či chlebem. Dobrou chuť
Každý z nás má svůj osvědčený recept a postup na dokonalou čínu i já mám svůj, který Vám chci odtajnit zároveň i s pečenou rýží, kterou mám odmalinka moc ráda. Rýže nádherně voní a je dokonale ''lepivá''.
Polévka je grunt o tom není pochyb. A jak tedy správně připravit kuřecí vývar, který se dá použít jako základ do polévek a omáček místo umělého bujonu. Není to vůbec žádná věda.
Podle mě jsou nejlepší dezerty ty co se nepečou a tento je u nás v rodině nejvíce oblíbený. Proto ho připravujeme na každé narozeniny a oslavy. Tento byl vyroben pro Lubánka,
Podzim je snad nejhezčí období z celého roku. Stromy a listí mají krásné barvičky a i podzimní plody hýří různými barvami. Třeba taková červená řepa, na první pohled je nevzhledná a nudná, ale po zpracování je překrásně rudá a je ozdobou na talíři. Navíc je řepa neuvěřitelně zdravá a má božskou chuť. Je to jedna z mála podzimních plodin, která se dá zpracovat snad na všechny způsoby.