Buřty na pivu

Hlavní jídla

I obyčejná a známá klasika jako jsou buřty na pivu, může být velmi rychlou a chutnou večeří, kterou potěšíte nejenom své muže, ale i celou rodinu. Podívejte se, jak tuto dobrotu připravuji já.

  Ingredience

  • 6 buřtíků
  • 4 cibule
  • 400 ml kečupu
  • 400ml černého piva



Už se Vám zbýhají sliny? Tak jdeme na to.

Buřty oloupeme, rozkrojíme ale ne až dokonce. Vložíme do buřtíků cibulku nakrájéno na poloviční plátky a vložíme do pekáčku.


Zbytkem cibule buřty posypeme.

Pivo a kečup smícháme dohromady a buřty zalijeme.


Pečeme v rozpálené troubě na cca 30-45 minut.

Podáváme s čerstvým chlebem. Doporučuji koupit kvalitní buřty s vysokým obsahem masa. Dobrou chuť.


Výběr z fotoreceptů

Holandský řízek

Nedávno jsem si v práci dala holandský řízek, který vlastně s holandským řízkem neměl nic společného. Proto jsem prolistovala staré kuchařky,porovnala jak se vlastně má ''opravdu'' dělat a tradááá - Holandský řízek z opravdového masa.

Kroupová polévka

Nastal podzim a musíme se zahřát nějakou dobrou polévkou. Tato je naše nejoblíbenější. Pokud máte rádi kroupy nebo chcete zkusit něco nového, zkuste uzenou polévku s kroupami.

Rebarborové muffiny

Na zahradě už vyrostla rebarbora tak ji musím pomalu začít zpracovávat. Výborný je koláč s rebarborou, ale co takhle z ní vytvořit něco jiného jako jsou muffiny? Staňte se machry na muffiny a zkuste tento univerzální recept, který můžete jakkoliv obměňovat jinými náplněmi.

Šlehačkové cukroví

Vánoce už klepou na dveře a pokud se Vám nechce dlouho stát v kuchyni a péct cukroví tohle je moje nejoblíbenější cukroví, které je jednoduché,strašně rychlé a úplně delikátní- v jednoduchosti je krása . U nás se hned po šlehačkovém cukroví vždy zapráší.