Buřty na pivu

Hlavní jídla

I obyčejná a známá klasika jako jsou buřty na pivu, může být velmi rychlou a chutnou večeří, kterou potěšíte nejenom své muže, ale i celou rodinu. Podívejte se, jak tuto dobrotu připravuji já.

  Ingredience

  • 6 buřtíků
  • 4 cibule
  • 400 ml kečupu
  • 400ml černého piva



Už se Vám zbýhají sliny? Tak jdeme na to.

Buřty oloupeme, rozkrojíme ale ne až dokonce. Vložíme do buřtíků cibulku nakrájéno na poloviční plátky a vložíme do pekáčku.


Zbytkem cibule buřty posypeme.

Pivo a kečup smícháme dohromady a buřty zalijeme.


Pečeme v rozpálené troubě na cca 30-45 minut.

Podáváme s čerstvým chlebem. Doporučuji koupit kvalitní buřty s vysokým obsahem masa. Dobrou chuť.


Výběr z fotoreceptů

Ceasar salát

Pokud jsou venku velké horko, nikomu se nechce připravovat teplé jídlo. Proto jsem protentokrát zvolila velmi chutný a osvěžující ceasar salát.

Hráškový krém

Jedna z našich nejoblíbenějších polévek, která je i naším favoritem ke štědrovečernímu stolu. Velmi často ji připravuji právě když začíná sezóna hrášku.

Nepečený dort s ovocem

Podle mě jsou nejlepší dezerty ty co se nepečou a tento je u nás v rodině nejvíce oblíbený. Proto ho připravujeme na každé narozeniny a oslavy. Tento byl vyroben pro Lubánka,

Nádivka

Také se Vám zdá, že už je ta zima příšerně dlouhá?? Na zahrádce už zpod zbytku sněhu vykukují bylinky, malinkaté kytičky a já už se nemůžu dočkat sluníčka. Abych si to jaro aspoň trochu připomněla, uvařila jsem naši dokonalou nádivku, která je božská jak samotná tak i k masíčku.