Buřty na pivu

Hlavní jídla

I obyčejná a známá klasika jako jsou buřty na pivu, může být velmi rychlou a chutnou večeří, kterou potěšíte nejenom své muže, ale i celou rodinu. Podívejte se, jak tuto dobrotu připravuji já.

  Ingredience

  • 6 buřtíků
  • 4 cibule
  • 400 ml kečupu
  • 400ml černého piva



Už se Vám zbýhají sliny? Tak jdeme na to.

Buřty oloupeme, rozkrojíme ale ne až dokonce. Vložíme do buřtíků cibulku nakrájéno na poloviční plátky a vložíme do pekáčku.


Zbytkem cibule buřty posypeme.

Pivo a kečup smícháme dohromady a buřty zalijeme.


Pečeme v rozpálené troubě na cca 30-45 minut.

Podáváme s čerstvým chlebem. Doporučuji koupit kvalitní buřty s vysokým obsahem masa. Dobrou chuť.


Výběr z fotoreceptů

Čevabčiči

Čevabčiči je známý pokrm balkánské kuchyně. Nic nám však nebrání si tento pokrm připravit i u nás v čechách.

Kroupová polévka

Nastal podzim a musíme se zahřát nějakou dobrou polévkou. Tato je naše nejoblíbenější. Pokud máte rádi kroupy nebo chcete zkusit něco nového, zkuste uzenou polévku s kroupami.

Podzimní dort z lotus sušenek s karamelovými ozdobami

Jak na těchto stránkách vidíte strašně nerada peču, proto se snažím dělat aspoň něco sladkého, nejlépe co se nepeče. Ráda bych Vám představila podzimní dort, s kterým všechny překvapíte. Nejenom, že krásně vypadá, ale ještě lépe chutná.

Zapečené vajíčko se šunkou a rajčátky

Snídaně je nejdůležitější část dne a toto sobotní zamračené ráno přímo vybízí, abyste si dali bohatou snídani a přitom nestrávili v kuchyni spoustu času. Přivítejte nový den takovouhle dobrotou, nebude chtít snídat nic jiného.